BH Group Oy

BH Group Oy on vuonna 2019 perustettu yritys. Toimipaikkamme sijaitsee Iissä valtatie 4, välittömässä läheisyydessä. Olemme luotettava, monipuolinen kattoalan ammattilainen, olemme erikoistuneet vesikattojen ja kattorakenteiden korjaamiseen, sekä uusien tiivissaumaisten bitumikermikattojen rakentamiseen.

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, joten kartoitamme aina asiakkaan tarpeen jo kattoremontin suunnitteluvaiheessa, oli kyseessä pienempi huolto, tai koko kattoa koskeva suurempi remontti.

Laadukas ja vedenpitävä työnjälki, laadukkailla tuotteilla ja työvälineillä on meille ensiarvoisen tärkeää. Vaikka työmme on raskasta ruumiillista työtä, toteutamme työmme aina ”pilke silmäkulmassa”, ylpeinä omasta jäljestämme. Käytämme työssämme laadukkaita kotimaisia tuotteita ja työllemme asiakas saa aina vedenpitävyys- ja laatutakuun. Työn teemme ammattitaidolla ja ammattiylpeydellä sovitussa aikataulussa, joten asiakkaan tyytyväisyys palvelun toimivuuteen ja laatuun on meille kunnia-asia. Seuraamme laatua, olemme avoimia ja vuorovaikutustaitoisia, jolloin saadaan palvelun toimivuus ja laatu turvattua projektin alusta loppuun asti. Suomessa valmistetut kumibitumikermit meille toimittaa BMI Icopal Suomi. Asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset omakotitaloasujat, isännöintitoimistot ja erikokoiset yritykset, sekä rakennusliikkeet.Verkkolaskuosoite: 003729942288
Operaattori: Maventa (003721291126)
Y-tunnus 2994228-8

Ota yhteyttä

info@bhgroup.fi
Juho Backman 044 7734000
Jarno Huttu 044 7734001